середу, 25 грудня 2019 р.

Засідання методичного об'єднання №2


         Звіт роботи МО за І семестр 2019-2020 навчального року
       Протягом семестру вчителі предметники МО працювали над реалізацією основних Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту» із змінами та доповненнями, «Національної стратегії розвитку освіти в Україні на період до 2021 року», Державного стандарту початкової загальної освіти, Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти, навчальних програм з предметів та інших нормативно-правових документів, спрямованих на інноваційний розвиток і поліпшення якості загальної середньої освіти.
Протягом І семестру було проведено два засідання методичного об’єднання. 2.09.2019 - “Затвердження плану роботи МО на 2019-2020 навчальний рік” 25.12.2019 - “Підсумки роботи МО за І семестр 2019-2020 навчального року.
          На районній олімпіаді з трудового навчання учні нашого ліцею отримали перші місця. Так серед дівчаток І місце – учениця 9-Б класу Вікторук Тетяна (вчитель Шаблій О.М.), серед хлопців І місце – учень 10-А класу Буцький Андрій (вчитель Шишкін О.Г.).
      Вчителем трудового навчання Шаблій О.М. 11.12.2019 р. було проведено майстер-клас з виготовлення м’якої іграшки (6 клас). 
      Бандура Я.Л. підготувала виставку робіт учнів 5 класів «Ялинкові прикраси» (грудень 2019р.)
До всесвітнього Дня Музики (перший тиждень жовтня) в ліцеї було проведено такі заходи: підготовка і презентація проектів «Композитори кам’янщини» (6-В клас), «Музичні напрямки та стилі» (6-Г клас), «Музиканти нашого ліцею» (6-Б клас), «Музика в нашому житті» (6-А клас). Учні 7-х класів працювали над підготовкою і проведенням музичного брейн-рингу. Для учнів початкової школи було організовано концерт за участю викладачів та учнів ДМШ ім.П.І.Чайковського.
П’ятикласники взяли активну участь в козацькому святі «Козацькому роду нема переводу» Кожен клас підготував та презентував музичний номер - козацьку пісню. (13 жовтня).
1.11.2019 вчитель музичного мистецтва Мозгова Л.В. прийняла участь в засіданні обласної творчої групи вчителів художньо-естетичного циклу на базі комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради»по темі «Методично-дидактичні основи викладання інтегрованих курсів «Мистецтво» у 2 та 11 класах»
Вчителі активно розміщують матеріали на шкільному блозі МО.
         


Немає коментарів:

Дописати коментар